Hírek, cikkek

Miért a Bering?

Miért a BERING?

 

A BERING egy francia vállalat, amely kiváló minőségű motoros védőfelszereléseket gyárt.  A cég története az 1950-es évekre nyúlik vissza, amikor megkezdték a tengerészek számára tervezett védőfelszerelések gyártását, elsődlegesen a tengerészeti iparban tevékenykedtek. Ez a szakma kitette az egyéneket a fedélzeti élet keménységének, olyan kihívásokkal teli körülmények között, amelyek megbízható védőfelszerelést igényeltek. 

 

Ezen igények kielégítéséhez a BERING szövetségre lépett az 1959-ben, Svédországban alapított PLASTEX vállalattal. A svéd cég fő profilja induláskor a különféle ipari és háztartási felhasználásra gyártott műanyag termékek voltak. A PLASTEX az idők folyamán kiterjesztette tevékenységét a különféle műanyagok gyártására, amelyek széles körben felhasználhatók például az autóiparban, egészségügyben.

 

Néhány év elteltével a BERING egy motorkerékpár-leányvállalatot fejlesztett ki, kihasználva a vízálló ruházati szakértelmet.

A cég nevét 1991-ben az azonos nevű tengerszoros és annak szélsőséges körülményei, illetve Vitus Bering – aki dán tengerész és felfedező volt - ihlette, a BERING nevet fogadták el, hogy megvalósítsa a francia márka küldetését, amely a kétkerekűek használóinak védelmét szolgálja. 

 

A minőségi követelmények és az állandó innovációra való törekvés ötvözésével a márka gyorsan sikert aratott, és ikonikus márkává, a motorkerékpár-védőfelszerelések vezetőjévé vált.

A BERING a teljesítmény iránti szenvedélytől vezérelve a kiválóságra törekszik ügyfelei számára. 

A legújabb technológiákat és a legmodernebb berendezésekhez felhasznált legjobb anyagokat alkalmazva a márka büszkén mutatja be új arculatát, összhangban a célkitűzéseivel: mindig jobb minőségű termékeket kínál, fejlődik, hogy jobban megfeleljen a motorosok elvárásainak.

A technológiai szakértelemmel alátámasztott, több éves kutatás-fejlesztés eredményeként a BERING a világ első olyan márkájává vált, amely elektronikus légzsákrendszereket tervez közúti használatra, forradalmian új PROTECT FLEX védőburkolat-koncepciót fejlesztett ki, és KING SIZE és QUEEN SIZE termékcsaládokat kínál nagyobb testre szabva a méreteket és az arányokat. 

2003 óta a BERING az egyetlen francia márka a motorkerékpár-iparban, amely rendelkezik a GORE-TEX licenccel ruházati kínálatára.

A védőfelszerelések létrehozása és fejlesztése szakértelmet és mélyreható műszaki ismereteket igényel ahhoz, hogy az optimális védelmet a hőszigeteléssel, a vízszigeteléssel és mindenekelőtt a kényelemmel és a használhatósággal ötvözzük. 

A terméktervezés által kínált lehetőségeknek, a rendeltetésszerű felhasználási feltételeknek és az elvárt biztonsági szintnek köszönhetően csapataik olyan korszerű anyagokból tervezett termékeket fejlesztenek, amelyek CE-jóváhagyással* és EPI-tanúsítvánnyal** rendelkeznek, így mindenki számára prémium kényelmet és könnyű használatot biztosítanak.

 

 

MAGAS SZINTŰ BIZTONSÁGI KÖVETELMÉNYEK

 

A BERING által forgalmazott védőfelszereléseket Franciaországban tervezték és fejlesztették. A termékcsaládot úgy alakították ki, hogy megfeleljen az amatőrökből és profikból álló nagyon széles ügyfélkör igényeinek. A BERING MotoGP -és endurance motorversenyzőket szerel fel. Termékük szigorú szabványai és szigorú kialakítása azonos, bármilyen terméken is dolgoznak csapataik. 

Minden felszerelésük CE-jelöléssel rendelkezik, hogy optimális védelmet biztosítson a motorosok számára. 

Termékeiket házon belüli laboratóriumokban tesztelik, hogy megbizonyosodjanak a biztonsági követelményeknek való megfelelésről, majd termékeik elkészülte után minősített laboratóriumok által elvégzett tesztsorozatot indítanak. 

Az EU2016/425 európai rendelet szabályozza az egyéni védőfelszereléseket, különösen a motorkerékpárosok felszerelését.

Minden extrém sportnak és gyakorlatnak van saját egyéni védőeszköze (sí, kerékpározás, motorozás...).

Azt jelzi, hogy minden olyan terméknek, amely azt sugallja, hogy védelmet nyújt, ténylegesen védőnek kell lennie, és így meg kell felelnie bizonyos követelményeknek.

Ezt a tanúsítványt különféle (kémiai, ergonómiai, mechanikai stb.) tesztek validálásával nyerik, amelyeket egy jóváhagyott európai ellenőrző szervezet végez.

Hogy jobban megértsük a BERING csapatai által kidolgozott stílust, hallgassuk meg David Berger kollekció igazgatóját:

 

"Célunk a BERING-nél, hogy soha ne kössünk kompromisszumot műszaki szakértelmünk gazdagsága és termékeink dizájnja között. A membránok, szigetelések, anyagok, szellőzők és műszaki jellemzők széles választéka lehetővé teszi a BERING számára, hogy a kényelem, a védelem tökéletes szimbiózisát kínálja."

 

A fentiek tükrében nyugodt szívvel kijelenthetjük, a BERING márka a megbízhatóság, minőség fogalma.

 

 

*A termék megfelel az EU egészségvédelmi, biztonsági és környezetvédelmi követelményeinek és forgalmazható az Európai Gazdasági Térségben.

** Az Európai Poliolipid Hivatal (EPO) által kibocsátott okirat, amely bizonyítja egy találmány szabadalmi védettségét az Európai Unió területen.

 

Következő cikk Előző cikk



Még több hírért iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj első kézből legújabb híreinkről és akcióinkról!

FELIRATKOZOM



Korábbi hírek:

Hogyan ne okozz kárt motorodban és ruházatodban tisztítás közben!

2022.09.30.

Ellentétben az autókkal, melyek alkatrészeinek nagy része zárt térben találhatóak, a motorkerékpárok, illetve azok vezet...

Motoros farmerek, akár hétköznapra is

2022.08.29.

Ha Te is a vasparipáddal szeled az utakat, akkor a gardróbodból nem hiányozhat egy igazán jó motoros farmer. Talán emlék...

Pakolás művészete - azaz motoros táskák, dobozok és kofferek

2022.08.23.

Mindig elázol az esőben, mert nincs hely egy esőkabátnak? Cipelned kell a sisakod, miután leparkoltál motoroddal? Több h...

Gyakori hiba, amitől veszélyes és kellemetlen emlék lehet a nyári motorozás

2022.07.14.

A hőségben való motorozás egyik visszatérő hibája, amikor a motoros azt gondolja, hogyha minél több bőrfelületet hagy sz...