Hírek, cikkek

Gyakori hiba, amitől veszélyes és kellemetlen emlék lehet a nyári motorozás
A hőségben való motorozás egyik visszatérő hibája, amikor a motoros azt gondolja, hogyha minél több bőrfelületet hagy szabadon, illetve minél kevesebb ruhát visel, annál kellemesebb lesz a hőérzete. Elképzelhető, hogy pár órán át kicsit hűvösebb érzetet kap az, aki pólóban motorozik, viszont hosszú távon jelentős kockázatoknak teszi ki magát.
 
Tudjuk, hogy a kánikulában nehéz annak ellenállni, hogy kitedd a testedet a hűsítő szélnek, azonban a fedetlenül hagyott bőr fokozottan van kitéve a napsugár okozta fájdalmas leégésnek. A pólód alá betévedő bogarak kellemetlen, esetleg fájdalmas hatásairól meg ne is beszéljünk!
 
Ha nem a megfelelő védelmet nyújtó ruházatban motorozol, egy lehetséges balesetnél is nagymértékű veszélynek teszed ki magad.  
 
Ezek a kockázatok viszont természetesen csökkenthetőek minőségi, nyári motoros öltözet használatával. A lentiekben bemutatunk Neked néhány igényes viseletet, melyekben biztonságos és jó érzés lesz motorozni, még a nyári kánikulában is. Kimondottan olyanokat hoztunk, melyek a meleg időre kifejlesztett darabok, ezáltal ugyanolyan szellősek, mintha nem viselnél semmit.:) Azonban mégis sokkal hatékonyabbak, hiszen felfogják a nap sugarait, védnek a bogaraktól, illetve tompítják a zúzodásokat egy esetleges szerencsétlenségnél. Így összességében megállapíthatjuk, hogy jobb hatás érhető el velük mint nélkülük.
 

Bering Nelson nyári hálós textil kabát


Bering Nelson és Lady Nelson nyári motoros kabátok
 
Nyári motoros kabát 3 színben férfi és női változatban is elérhető. 
Egy igazi nyári best seller. Jó minőségű poliészter anyagból, hálós nyári betétekkel a kiváló szellőzés érdekében. A vállakat és a könyök részt ALPHA CE protektorok védik. Kitűnően könnyű és kényelmes.
 

Motoros farmerek 

Bemutatjuk a motoros farmerek elitjét!

Trilobite Parado motoros farmer
A Trilobite Parado farmer DuPont Kevlárral erősítve készült könnyű és elegáns farmernadrág. Ez a szálkombináció lehetővé teszi, hogy a Parado farmer magas szintű biztonságot és maximális kényelmet kínáljon. Az DuPont kevlár  szál nagy kopásállóságot és szakadásállóságot biztosít, a Stretch betétek pedig garantálják a maximális kényelmet. CE level 2 térd és csípőprotektoraival minden tudatos motorosnak egy “must have” darab, hiszen így az izületek védve maradnak, de közben egy piros lámpánál sem kell attól tartanod, hogy patakokban folyjon rólad a víz.

 

 

Természetesen a hölgyekre is gondoltunk. Ez a speciálisan nőknek tervezett Segura Lady Subotai bőrkabát divatos és egyben egy felettébb látványos darab. Kiváló társ lesz motorozás közben és akár egy nyáresti partyban viselve is!
CE tanúsítvánnyal rendelkező váll- és könyökvédőkkel felszerelt, kicipzározható thermo béléssel és több külső - belső zsebbel a tökéletes praktikum érdekében. 
 

A kezek védelme is fontos

A Bering KX 2 hálós nyári keszyű magában hordozza a kényelmet, biztonságot és tartósságot. A szellős hálós anyagot kecskebőr panelekkel erősítették, a tenyérrészén csúszásgátló bevonattal rendelkezik és a nagyobb védelem érdekében a kézfején ütéselnyelő protektor található, hogy a legnagyobb melegben is védelmet nyújtson Neked. Természetesen női változatban is kapható!

Csak a védelem hiányzik a dzsekidből?

Van egy kedvenc nyári, de nem kimondottan motoros dzsekid? A Forcefield gerinc protektor és felsőtest protektorokkal motorozás közben sem kell lemondanod róla! Ráadásként komplett felsőtest aláöltözőként is funkcionál.

Aláöltöző nyáron?

Lehet elsőre furcsán hangzik, de nem csak télen lehet aláöltözőket felvenni, hanem a nyári kánikulában is.
Ez a speciális Forcefield aláöltöző protektor úgy lett tervezve, hogy mozgás közben a BeCool™ speciális szerkezete apró ventillátorként működik, a meleg nedves levegőt a testről elvonja és fríss hűs levegővel helyettesíti. Közben pedig a hát és a mellkas védelméről a rendkívül könnyű, de mégis kiváló energiaelnyelési tulajdonságokkal rendelkező Freefit névre hallgató Nitrex alapú protektorok gondoskodnak.
 
 
 
 
 
 
Következő cikk Előző cikkMég több hírért iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj első kézből legújabb híreinkről és akcióinkról!

FELIRATKOZOMKorábbi hírek:

BEMUTATÓ: HONDA NT1100

2022.01.28.

Kényelmes, simán alkalmas napi több száz kilométer megtételére, miközben akad jócskán élvezeti faktor is benne. ...