Hírek, cikkek

Motoros farmerek, akár hétköznapra is
Ha Te is a vasparipáddal szeled az utakat, akkor a gardróbodból nem hiányozhat egy igazán jó motoros farmer. Talán emlékszel azokra az időkre, amikor először lehetett őket kapni, szaladtál az üzletbe, majd csalódottan konstatáltad, hogy felvéve olyan előnytelen hatást keltettek, hogy biztonság ide vagy oda, de inkább köszönted szépen és üres kézzel távoztál. Szerencsére ezt a problémát a gyártók is hamar észrevették így ma már olyan nadrágokat gyártanak, amelyek felvéve szinte megszólalásig hasonlítanak egy hétköznapi farmerhez, viszont kiváló védelmet nyújtanak viselőjének egy esetleges borulásnál is.
 
Ha még nem vagy ismerős ezzel a ruházattal, joggal kérdezheted, hogy mégis mi a különbség egy sima, illetve egy motoros farmer között?
 
A sima farmerrel ellentétben, a motoros farmergyártók speciális ellenálló anyagokat használnak, hogy ütközés esetén megvédjék viselőjét a sérülésektől, keményebb horzsolásoktól. Képzeld csak el, amikor veszel egy éles kanyart, majd egyszer csak felbukkan a sáv közepén a szembejövő autó, és arra kényszerít, hogy vegyél egy hirtelen kanyart, hogy megakadályozd a fejed találkozását az autó szélvédőjével. Ilyenkor nagy eséllyel lerepülve a motorodról felszántod az alattad lévő aszfaltot, akár perceken keresztül is. Ilyen esetben a megfelelő farmer azonban olyan védelmet nyújthat, hogy az ijedtségen kívül nem esik nagyobb bajod.
 
Mi a Szallerbeck Motornál, hogyan járulunk hozzá a biztonságodhoz?
 
Azt szeretnénk, ha biztonságban tudnád szelni az utakat, ezért most augusztusban -15% kedvezménnyel szerezheted be nálunk a cseh Trilobite márka egyedülálló minőségű motoros farmereit, dzsekijeit, kesztyűit és kiegészítőit. A Trilobite egyedi motoros ruházatokat gyárt, jelenleg már 30 országban kaphatóak a termékeik. A vezető textilgyártók innovatív anyagai és a modern varrási technikái biztosítják a kiváló minőségű motoros ruházatot.
 
 
Miért a Trilobite az egyik legjobb választás?
 
Kiemelkedő figyelmet szentelnek annak, hogy testalkattól függetlenül mindenki megtalálja a számára megfelelő nadrágot. Kínálatukban megtalálhatóak a hagyományos és a slim szabású farmerek, rugalmas anyagból, többféle szárhosszal, nők és férfiak számára egyaránt. Ráadásul egy esésnél is bombabiztos védelmet nyújtanak, farmereik DuPont Kevlárral és CE LEVEL 2 térdprotektorokkal vannak erősítve.
 
Hogyan válaszd ki a számodra megfelelő méretet?
 
Szerencsére a gyártók összeállítottak egy táblázatot, amely segítségével biztos lehetsz benne, hogy online is a megfelelő méretű ruházatot rendeled meg. Neked mindössze annyit kell tenned, hogy egy meglévő utcai farmereden leméred a derékbőséged (körülbelül 8 cm-el a köldök alatt) és a csípőszélességedet (deréktól 19 cm) és összehasonlítod a táblázatban található adatokkal. A megfelelő méret megtalálásához ne feledd, hogy a mérőszalaggal fontos, hogy a nadrágod méretét mérd le és ne a testedet, különben jócskán nagyobb nadrágot fogsz kapni.
 
 
*fontos kiemelni, hogy 5% eltérés előfordulhat
 
Néhány általunk ajánlott farmer
 
A Trilobite Parado farmer DuPont Kevlárral erősítve készült könnyű és elegáns farmernadrág. Ez a szálkombináció lehetővé teszi, hogy a Parado farmer magas szintű biztonságot és maximális kényelmet kínáljon. Az DuPont kevlár szál nagy kopásállóságot és szakadásállóságot biztosít, a Stretch betétek pedig garantálják a maximális kényelmet. CE level 2 térd -és csípőprotektoraival minden tudatos motorosnak egy "must have” darab, hiszen az ízületek védve maradnak egy becsapódás esetén.
Ha inkább a vászonnadrágokat részesíted előnyben, akkor számodra a Trilobite Dual Pants lesz a megfelelő választás. Az előbb említett Parado biztonsági felszereléseivel rendelkezik, a DuPont kevlártól kezdve, a CE level 2 térd -és csípőprotektorig, viszont dizájnjának köszönhetően több külső zseb található rajta. Nevéből adódóan a nadrág alsó része protektorral együtt lezippzározható, ezáltal rövidnadrágként is funkcionál.
 
 
Teljes Trilobite motoros ruházat választékunkat itt érheted el!
 
 
 
 
 
 
 


 

 

 

 

 
 
 

 

 

Következő cikk Előző cikk



Még több hírért iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj első kézből legújabb híreinkről és akcióinkról!

FELIRATKOZOM



Korábbi hírek:

Pakolás művészete - azaz motoros táskák, dobozok és kofferek

2022.08.23.

Mindig elázol az esőben, mert nincs hely egy esőkabátnak? Cipelned kell a sisakod, miután leparkoltál motoroddal? Több h...

Gyakori hiba, amitől veszélyes és kellemetlen emlék lehet a nyári motorozás

2022.07.14.

A hőségben való motorozás egyik visszatérő hibája, amikor a motoros azt gondolja, hogyha minél több bőrfelületet hagy sz...

BEMUTATÓ: HONDA NT1100

2022.01.28.

Kényelmes, simán alkalmas napi több száz kilométer megtételére, miközben akad jócskán élvezeti faktor is benne. ...