37655
4 990 Ft
  • Akiket egy kicsit is érdekel, hogy miért viselkedik a motorkerékpárjuk úgy ahogy, azoknak sokszor lesz „ahhaaa!!” érzésük a könyv olvasása közben. A sok apró fizikai összefüggés megértése jobb, TUDATOSABB motorosokat eredményez, és ezért hiánypótló ez a (tan)könyv. Segít, mint egy oltás, ami a szervezetben kering, és az adott pillanatban megmenthet, mert már tudatosan figyelünk a részletekre.
  • A könyvben felhalmozott tudás minden bizonnyal motoros életeket fog megmenteni! Érdemes tehát elolvasni, értelmezni, majd a gyakorlatban is kipróbálni!
  • A szerzőről: Szeder Zoltán „Zozó”, villamosmérnök, tanár, menedzser, de leginkább MOTOROS. A kezdeti motoros évek után, hamar ráébredt, hogy ezt a műfajt is lehet magas szinten művelni. Rengeteg gyakorlati képzésen vett részt és közben a motorozás elméleti részével is elkezdett behatóbban foglalkozni. Megalapította a Hungarian Yamaha XT660 Club-ot, majd egyre szélesebb körben tartott gyakorlati és elméleti oktatásokat motorosoknak. Az utóbbi években a Rhino Tours-nak vezet túrákat és a most megjelent könyvének alapanyagát rendszerezte. Reményei szerint sok motorosnak tud majd segíteni, ezzel a nem mindennapi kiadvánnyal.